Kumu-rumpujen valikoima on laajentunut, näiltä uusilta sivuilta löydät helposti lisätietoa malleistamme. Kumun maineen luoneiden All Birch Custom-mallien lisäksi nyt on tarjolla All Maple Limited vaahteran ystäville ja All Mahogany Limited mahongin suosijoille.

Myös virvelirumpuja on tullut kaksi mallia lisää, Brushed Aluminum alumiinivirveli, sekä Chrome Over Brass, kromattu messinkivirveli. Näistä materiaaleista tehdään maailman suosituimmat virvelit, nyt sellaiset saa myös Kumu-rumpuina!

Kumut ovat näkyneet entistä enemmän myös Yhdysvalloissa, olemme osallistuneet kerran Hollywood Drum Show’hun ja kahdesti Chicago Drum Show’hun, palaute on ollut todella mairittelevaa. Seuraava USA:n vierailu on ensi tammikuussa NAMM-show Los Angelesissa, jossa meillä on osasto ensimmäistä kertaa.

Pääajatuksenamme on edelleenkin tehdä huippuluokan työkaluja rumpaleille, laadusta ja materiaaleista tinkimättä, perinteitä kunnioittaen. Kun suunnittelet uuden setin tai virvelin hankintaa, ota rohkeasti yhteyttä meikäläiseen, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin!

 

Syyskuu 2015

 

Pekka Helanen

CEO & Founder